FAQ

Hieronder zal ik de meest gestelde vragen die ik krijg beantwoorden. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden, mail of bel me dan. Ik wil graag dat alles duidelijk is voor je.

Wat zijn de dagen en tijden waarop je rijles geeft?
Mijn vaste tijden zijn tussen 8.00 en 17.00 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geef ik les in de (aangepaste) automaat. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geeft Koen les in de schakel en op woensdag van 8.00 tot 12.00 in de (aangepaste) automaat.

Wat is er anders aan jouw lessen dan bij een andere rijschool?
Ik ben iemand die de les aanpast aan wat jij nodig hebt. Soms leg ik iets uit en komt het niet binnen. Dan leg ik het nog een keer uit, op een andere manier. Net zolang totdat je het begrijpt. Vaak gebruik ik ook tekeningen of plaatjes om mijn uitleg duidelijker te maken. Zoals ik er tegen aan kijk, ligt het aan mij als je iets niet snapt, dan is mijn uitleg niet goed geweest voor jou. Het ligt dus nooit aan jou. Ook niet als je het wel snapt, maar nog niet kan laten zien. Je bent aan het leren en dat hoort er allemaal bij.

Zijn mijn lessen altijd in Breda?
Nee, we rijden samen ook een keer naar Rotterdam, Dordrecht, Tilburg of waar je ook naar toe wilt. Door samen naar een andere plaats te rijden hoef je niet weer een bekend rondje te rijden, en je leert er enorm veel van.

Hoe kan ik mijn lessen betalen?
Je krijgt 2x per maand een factuur, halverwege en aan het einde van de maand. Je kan de betaling dan overschrijving naar mijn bankrekening. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Ik ben al een tijdje aan het lessen bij een andere rijschool, kan ik overstappen?
Natuurlijk, je bent altijd vrij om over te stappen naar een andere rijschool. Als je een keer een proefles wilt om te ervaren hoe het is om van mij les te krijgen, dan hoor ik het graag en plannen we gelijk een les in.

Neem je alleen leerlingen aan waar iets bijzonders mee is?
Nee hoor, iedereen is welkom. Ik pas mijn lessen aan de leerling aan, dus ook als er niets bijzonders is en je gewoon lekker vlot naar je rijbewijs rijdt ben je van harte welkom.

Is het mogelijk een kennismakingsgesprek te plannen?
Natuurlijk, mail naar info@rijschoollinda.nl en we maken gelijk een afspraak. Voor mij is het belangrijk dat jij een goede beslissing kan maken en kennismaken is daar ook onderdeel van. Dus ik hoor graag van je.